Om oss

Vad kan vi göra för dig?

På Enviva hjälper vi små och medelstora företag med försäljning och marknadsföring. Vi håller ett högt tempo och är ett trivsamt gäng präglat av affärsmässighet, kreativitet och framåtanda.

Vi ansvarar för hela säljprocessen åt våra uppdragsgivare i allt från att boka möten och göra research på kunden, till att göra behovsanalyser, presentera lösningar, skapa mervärde för kunden samt driva processen till ett avslut.

På Enviva så firar och belönar vi våra framgångar med mer hårt arbete, det i kombination med stor erfarenhet av försäljning ger resultat i världsklass.

Försäljning

Försäljning handlar inte bara om att sälja något. Vi har resurser för att ta ett helhetsgrepp om företagets strategi och försäljningsmål. Våra medarbetare och konsulter utses efter noggrann bedömning av kompetens och resultat.

Kundservice

En av våra specialiteter är kundservice. Vi har lång erfarenhet, och vet vad kunderna efterfrågar. Vi kan hjälpa till med olika tjänster inom kundservice och personalbehov.

Administration

Oavsett dina behov av administrativa tjänster, kan vi alltid ge dig ett förslag på lösning där vi tillhandahåller personal och resurser. Vi hittar rätt personal med erfarenhet och kompetens.
Samtal med konsult
Vi hjälper ditt företag

Har ni svårt att frigöra resurser för säljinsatser och kampanjer? Vi hittar alltid en bra lösning på era problem!

Kontakta oss
E
Hur går det till?

Vår process

01

Att utforska behovet

Först sker en övergripande analys och genomgång av nuvarande personalbehov och framtidsplaner.
02

Att hitta lösningen

Vi tittar på hela företaget och hjälper till att definiera behov och resurser utifrån ett långsiktigt koncept.
03

Förslag

Efter noggrann genomgång av behov och resurser tar vi fram ett förslag till bemanningslösning som är skräddarsydd till ert företag.
04

Skapa strategi

Vi bestämmer tillsammans hur genomförandet ska gå till och hur stora resurser som bör tillsättas.
05

Genomförande och support

När vi har lämnat förslag och upprättat en strategi för framtiden kommer våra utvalda konsulter att påbörja sitt arbete. Vi gör uppföljning och tillhandahåller support.
Telefon och säljmöten

Vi skapar kundmöten i en kreativ atmosfär

Kontakta oss
Ditt företags framgång | Vårt uppdrag

Effektiv hjälp för att nå dina försäljningsmål

Vi erbjuder ett flertal olika tjänster inom försäljning, kundservice och administration. Ditt mål är vårt uppdrag, och tillsammans kan vi skapa fantastiska resultat!

Kontakta oss

@enviva